Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Kaninhjerte" by Christin Ljungqvist ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Kaninhjerte

📘 Read Now     ðŸ“Ĩ Download


eBook details

  • Title: Kaninhjerte
  • Author : Christin Ljungqvist
  • Release Date : January 16, 2013
  • Genre: Fiction,Books,Young Adult,
  • Pages : * pages
  • Size : 2363 KB

Description

Christin Ljungqvists debut er en gribende skildring af et hjerteskÃĶrende sÃļskendeforhold, og en nervepirrende hilsen ovre fra den anden side. Om livet og dÃļden, og tilstanden derimellem.

Anne og Mary er enÃĶggede tvillinger, og det kan vÃĶre svÃĶrt at se, hvor den ene begynder og den anden slutter. De ser sig begge to som den stÃĶrke, den som skal bÃĶre den anden, den som har ansvaret. Lige siden de var smÃĨ, har de set fÃĶnomener, som ingen andre kan se, fÃļlt ting, som ingen andre kan fÃļle. Anne kan se spÃļgelser, og Mary kan mÃĶrke, hvordan spÃļgelserne overtager hendes krop. Tilsammen er de et spirituelt medie.

En sommerferie kommer de i kontakt med en clairvoyant gruppe, som forsÃļger at finde en lille pige, som mÃĨske er kidnappet, mÃĨske myrdet. Politiet aner ikke, hvem gerningsmanden er, men ved hjÃĶlp af den Ãļvrige gruppe nÃĶrmer Mary og Anne sig et svar.

De er tvillinger og nÃĶsten som en person, og alligevel skrÃĶmmende forskellige. De har begge to et kaninhjerte som hamrer, de er begge to bange, men for forskellige ting. Mary frygter, at deres sÃļgen efter pigen vil ende med, at de finder en grav. Anne frygter, at Mary vil tage sit eget liv.


Free Download "Kaninhjerte" PDF ePub Kindle